קריאת שמע שעל המיטה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 21/08/17 14:33 כט באב התשעז

שאלה

היי ,

בזמן האחרון התחלתי לקרוא את קריאת שמע שעל המיטה ,

ורציתי לשאול כמה שאלות עליה :

1. מותר לקרוא אותה גם אם לא קוראים ערבית?

2.מותר לקרוא אותה עד סוף פרשת הציצית ,

ושם לגמור לקרוא ?

תודה רבה מראש ,

ליאת

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

בהצלחה בכל הקבלות הטובות שאת עושה.

1. אפשר לקרוא ק"ש גם ללא ערבית.

2. אפשר להשלים את קריאת שמע, אבל עדיף להזכיר יושב בסתר, השכיבנו, המלאך הגואל, פסוקי המלאך הגואל וברכת המפיל אותה חייבים לומר.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן