אם ל 4 בנות ורוצה בן זכר

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 29/07/21 16:26 כ באב התשפא

שאלה

היי אני נשואה ברוך ה' יש לנו 4 בנות בעלי ואני רוצים מאוד מאוד בן זכר בהריון האחרון קראתי 40 יום את הברכה לבן זכר יום יום ... וגם קיבלתי ברכה מכמה רבנים אבל ברוך ה' נולדה לנו בסוף בת אנחנו שמחים מאוד אבל רוצים מאוד בן השאלה אם מותר מבחינה הלכתית לעשות הפרייה חוץ גופית של זרעים של זכר ?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

יש דרכים מסוימים שיכולים לפעול על מין העובר על ידי חומציות וחלבונים וכדו', דבר שההצלחה שלו מוגבל, אבל יש סיכוי. אבל אין לעשות הפריות חוץ גופיות של זרעים, שיש בכך איסור חמור, ואדרבא בזכות שמירת הקדושה תזכו להפקד בבנים זכרים עוסקים בתורה ומצוות.

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן