תחיית המתים

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 28/07/21 16:51 יט באב התשפא

שאלה

שלום כבוד הרב

לפני 12 שנה איבדתי את אחי היקר, שהיה רק בן 15..

אני לא מצליחה עדיין לעכל את זה לפעמים וכל הזמן יש לי קצת פנטזיה שהוא יחזור מתישהו..

שמעתי שיש אמונה שתהיה תחיית מתים אחרי שהמשיח יגיע..

קשה לי להאמין בזה אבל בגלל שהוא כלכך חסר לי זה פשוט מעניין אותי אם ואיך זה יהיה.. האם הבנאדם יחזור באותו הגיל שבו הוא מת? הוא ייראה אותו הדבר?.. איך זה בדיוק יכול להיות?..

תודה..

תשובה

שלום וברכה,

שלא תדעו עוד צער...

אחד מעיקרי האמונה שלנו, הוא להאמין בתחיית המתים. ומי שאינו מאמין בכך, אין לו חלק לעולם הבא.

כיצד ואיך תהייה תחיית המתים? זו שאלה טובה, והאמת שלא נדע עד שבעז"ה נזכה לראות בתחיית המתים.

בכל אופן עלינו לזכור, שאין זה נעלם מכוחותיו של הקב"ה.

בשורות טובות