חשש מדייטים

חדשות כיפה חברים מקשיבים 18/10/17 22:27 כח בתשרי התשעח

שאלה

שלום

אני בחורה דתייה בת 30. בחורה רצינית, דתייה, בעלת תואר ראשון ועבודה מסודרת אך קיימת בעיה אחת אין לי זוגיות.

למרות בגילי אני בקושי יוצאת לדייטים.יכולה לספור על כף יד אחת את מספר הדייטים שאליהם יצאתי ורובם היו דרך אתרי אינטרנט.

אני בחורה ביישנית גם בחיי היום יום אך יש לי חברות אבל שזה מגיע לזוגיות או לדייטים אני ממש ביישנית.קשה לי לשבת בדייט ולספר על עצמי.מרגיש לי מלאכותי.מאודד קשה לי הסיטואציה ולכן לאט לאט אני נמנעת ממנה

אבהיר שלא הייתה לי מערכת יחסים רצינית או קשר עם בן זוג עד כה. אני יודעת שהזמן לא עובד לטובתי אבל הסיטואציה מלחיצה אותי..מה אתם מייעצים?

תשובה

שלום לך ליאת היקרה

את משתפת אותנו בקושי שלך ליצור קשר זוגי. את מתארת את עצמך כביישנית ואת מספרת שאת נרתעת מאד מסיטואציה של דייטים. אני הבנתי נכון?

רציתי לברר איתך - מה בקשר להכרות שלא דרך דייטים - אנשים בעבודה? או אנשים שהכרת במהלך הלמודים? כאן הסיטואציה אולי פחות מלחיצה?

נוסף לזה, אני חושב שכדאי לחשוב על פניה לעזרה מקצועית. ביישנות היא מידה טובה - אחת מהמידות שהתשבחו בה בני ישראל, אבל בודאי שהיא צריכה להיות במידה, ומגיע לך בן זוג, מגיע לך להקים משפחה כמו לכל אחת אחרת

מה דעתך?

טוביה

tsbias1@Gmail.com