יחסי אישות

חדשות כיפה הרב אבירם חריב 25/04/24 08:11 יז בניסן התשפד

שאלה

האם מותר לבני זוג שמדברים ביניהם קודם האישות, להשתמש במילים של סלנג (מילים גסות) או שהדבר אסור?

(המדובר הוא כשזה נעים לשני בני הזוג)

בתודה רבה

תשובה

לשואלים שלום , דיבור גס איננו רצוי כלל.

יחסי אישות הם מצוה , ולדבר מילים גסות בזמן מצוה בפרט זה לא מתאים.

מכיוון שמילים הקשורות במיניות גרומות לכם עוררות ויותר אחוה ביחסי אישות, ממליץ להשתמש במילים חלופיות נקיות לשם כך.

דבר נוסף, לא כל דבר הוא מילה גסה , ישנם ביטויים של יחסי אישות שיש להם הגדרה / ביטוי מקובל וכך הם נאמרים ובהם בהחלט ניתן להשתמש בכדי להרבות את התשוקה ביניכם.

במידה ויש בעיה בתשוקה תמיד ניתן לעשות חשיבה מחדש ולעשות שיקולים נוספים, אך לא נראה שכאן זה המקרה.

אני מברך אתכם שתרבה ביניכם אהבה אחוה שלום ורעות תמיד .